Lidmaatschap

Als je lid wordt van DTV De Donkelaar word je ook lid van de KNLTB, de Koninklijke
Nederlandse Lawn Tennis Bond, het overkoepelend orgaan van de tennissport in
Nederland. Ieder lid van DTV De Donkelaar krijgt via de ledenadministratie een
KNLTB tennispasje. Dit pasje is belangrijk want daarmee kun je bij DTV De Donkelaar
de poort openen, het toilet openen als het clubgebouw gesloten is maar ook afhangen op afhangbord dat in het clubgebouw aanwezig is.

Iedereen die interesse heeft in tennis kan lid worden van DTV De Donkelaar. Je kunt lid worden door onderstaand formulier in te vullen. Na het invullen graag meteen een pasfoto of andere foto waar je hoofd duidelijk op staat mailen naar ledenadministratie@dedonkelaar.nl  of een duidelijke foto met naam erop in de bus doen bij Theo van den Heuvel, Litserstraat 46, 5275 BW Den Dungen, Tel: 073-5942764 / 06-22545821
ZONDER FOTO KAN GEEN KNLTB PAS AANGEVRAAGD WORDEN.
Voor verdere informatie zie: Ledenadministratie

Contributie                                                                                                                         Op elk gewenst moment kun je lid worden als er tenminste geen wachtlijst is. Je betaalt contributie vanaf de datum van de machtiging tot 1 januari van het volgende tennisjaar.
Je krijgt, op verzoek, een tijdelijk pasje totdat het originele pasje binnen is. In de eerste week van januari wordt de contributie afgeschreven, er wordt géén geld teruggegeven wanneer men stopt met tennissen halverwege het seizoen. [Je wordt lid voor een heel jaar] Je moet je vóór 1 december afmelden zodat er voor het nieuwe seizoen geen contributie meer wordt afgeschreven. De contributie wordt d.m.v. de afgegeven machtiging automatisch geïncasseerd in 2 termijnen begin januari en begin juni.

ATTENTIE: IBAN NUMMER INVULLEN; DIT KUN JE SNEL VINDEN OP JE BANKAFSCHRIFTEN OF OP BIJV. DE WEBSITE WWW.IBAN-CONVERTEREN.NL

Kosten lidmaatschap
Contributie loopt van 1 Januari t/m 31 December.

Junioren* (t/m het jaar dat men 17 is)  €    70,-  inschrijfgeld € 10,00
Senioren (in het jaar dat men 18 wordt)  €  140,-  inschrijfgeld € 15,00
Niet spelend lid [steunend lid]  €    25,-
Bardienst borg Senioren  €    60,=  (zie uitleg hieronder)

Studentenlidmaatschap: Vanaf heden is het voor uitwonende studenten (>15 km) ook mogelijk om voor een Studentenlidmaatschap te kiezen. Deze nieuwe lidmaatschapsvorm kost € 70,- [1x Bardienst 18+] en geeft het recht om in weekenden en tijdens vakanties gebruik te maken van de banen. Vraag ernaar als je er belangstelling voor hebt.

*2de junior in één gezin waarvan de ouders ook lid zijn is € 25,-

Bardienst borg
Bij ieder Seniorlid (behalve barcoördinators en 70-plussers) zal € 60,00 barborg bij de contributie worden opgeteld. Dit is een bedrag dat je in het seizoen kunt terugverdienen door bardiensten te doen. Meer info zie bardiensten.