DTV De Donkelaar doet mee met KNLTB/KWF/Carelyn smeerpilot

29 april 2021


Misschien dat je de zonnebrandcrèmedispenser al hebt zien hangen op het invalidentoilet. Of het filmpje op de KNLTB-website dat bij ons is opgenomen. Of je hebt gewoon gemerkt dat je ook nu al best verkleurt van de zon, zeker met die wind erbij. Hoe dan ook: DTV De Donkelaar doet mee met een pilot om te zorgen dat er meer gesmeerd gaat worden.

KNLTB, KWF kankerbestrijding en Carelyn hebben deze pilot opgezet met als doel bewustwording te vergroten over het belang van zonnebrandcrème smeren en tegelijkertijd zonnebrandcrème gemakkelijk beschikbaar te maken op buitenlocaties via een dispenser. 

De maand mei is de pilotmaand. Naast de dispenser op het invalidentoilet hangt er ook een bij het buitenkraantje/baanverlichting zodat je ook kunt smeren als je je pas toevallig niet bij je hebt. Onze jeugd smeert al (onder leiding van de trainer) en we zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Over een maandje komen we daar op terug. In de tussentijd: maak vooral gebruik van de dispensers, daar zijn ze voor bedoeld! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen