Geslaagd Tenniskamp-in-1-dag!

19 juli 2021


Zaterdag 17 juli vierden we een zonovergoten Tenniskamp-in-1-dag! Met 45 kinderen verdeeld over 7 teams gingen ze de strijd aan tijdens klassiekers als Blind Tennis, het Puntenbord, snelheidsmeter, ballenkanon, behendigheidsparcourtjes enzovoort. Na de broodnodige verzorging van de inwendige mens (waarvoor wij veel dank verschuldigd zijn aan de keukenploeg Marieke en Suzanne) gingen we door met waterspelletjes. Dit leidde uiteindelijk tot een spannende strijd met een duidelijke winnaar! Gefeliciteerd team Zwart: Daan, Lena, Dana, Meije, Thomas en Yman!

Na de frietjes gingen we op de fiets met de oudere jeugd naar Seldensaete voor een paar potjes Levend Stratego. Te leuk, dus aan weerwolven kwamen we niet meer toe. Terug op de club was er snel een vuurtje om s'mores te roosteren, sommigen iets te zwart. Uiteraard moest er nog getennist en gepaddeld worden totdat de lampen uitgingen. 

Het was een heerlijke dag, maar volgend jaar graag weer een ECHT kamp!

Dank aan alle helpers, op wat voor manier dan ook en een hele fijne zomervakantie allemaal (en blijf vooral tennissen, na de zomervakantie starten we met competitie en clubkampioenschappen)! 

Tennisgroet,

De Jeugdcommissie 

ps Het aantal gevonden voorwerpen viel mee dit jaar. Mocht je nog wat missen, we hebben alles op de club bewaard. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen