Laddercompetitie

12 mei 2021


Beste leden,  

Vanaf heden staat de laddercompetitie weer open en is het vanuit de KNLTB weer toegestaan om wedstrijden te spelen en is het knopje uitdagen weer beschikbaar. Ook is het mogelijk om je als nieuw in te schrijven. Hieronder nogmaals de mail die vorige keer is verstuurd, voor meer informatie.  

Vanaf heden heeft D.T.V. de Donkelaar 3 soorten laddercompetities actief (op de clubapp). Dit zijn tennis enkel (mannen en vrouwen) en dubbel (HD, DD en GD), daarnaast ook padel (HD, DD en GD) Deze laddercompetities zijn voor nu tot en met 31 december open gezet.

Hopelijk krijgen we veel inschrijvingen en kan het uitgroeien tot een mooie activiteit.

Inschrijven kan via de knltbapp onder het kopje spelen en dan wedstrijden. Hier heb je een kopje genaamd laddercompetitie, als je daarop klikt komen de ladders tevoorschijn. Klik op de ladder waar je graag aan deel wilt nemen. Het verdere inschrijven wijst zich dan voor zich. Voor meer informatie en evt. vragen zie Algemeen : KNLTB.Club, ook kun je evt. contact opnemen met Ageeth van den Dungen ([email protected]) of Manon van den Dungen ([email protected]). 

Activiteitencommissie 18+ 

Ageeth en Manon van den Dungen 

Nieuwscategorieën