Opgeven voor cursus Toernooileider en/of Competitieleider

18 mei 2024


Aanmelden voor diverse cursussen voor competitieleider en toernooileider

Zonder vrijwilligers kan de tennis- en padelsport in Nederland niet bestaan. Voor de organisatie van competitie en toernooien zijn enthousiaste functionarissen nodig die zich hiermee bezighouden. De KNLTB is blij met de inzet van functionarissen, want zonder hen kunnen er geen toernooien en competities worden gespeeld. Om deze functionarissen goed op te leiden biedt de KNLTB cursussen aan. Hiermee kun je een certificaat halen om aan de slag te gaan als Competitieleider (CL) of Toernooileider (TL). Hieronder tref je een overzicht van de cursussen die de KNLTB aanbiedt:

DTV de Donkelaar betaalt de kosten voor deze cursus terug na succesvolle deelname.

 • Basiscursus Competitieleider Tennis/Padel
  Deze cursus is voor functionarissen van verenigingen die alleen tennis of zowel tennis- als padelcompetitie willen organiseren. De cursuskosten bedragen € 25,- per cursist. 
 • Basiscursus Competitieleider Padel
  Deze cursus is voor functionarissen van verenigingen en zelfstandige centra die alleen padelcompetitie willen organiseren. De cursuskosten bedragen € 25,- per cursist.
 • Basiscursus Toernooileider Tennis/Padel
  Deze cursus is voor functionarissen van verenigingen die alleen tennis of zowel tennis- als padeltoernooien willen organiseren. De cursuskosten bedragen € 25,- per cursist. 
 • Basiscursus Toernooileider Padel
  Deze cursus is voor functionarissen van verenigingen en zelfstandige centra die alleen padeltoernooien willen organiseren. De cursuskosten bedragen € 25,- per cursist.
 • Updatecursus Competitieleider/Toernooileider
  Wanneer een Competitieleider of Toernooileider certificaat is verlopen, dan kan het certificaat met 5 jaar verlengd worden door het volgen van de updatecursus. 
 • Aanvullende Padelmodule voor Toernooileiders
  Deze module is een aanvulling op het Toernooileider certificaat. Deze module is gratis.
 • Aanvullende Jeugdmodule
  De online jeugdmodule is een aanvulling op het Toernooileider en Competitieleider certificaat en is voor iedereen die betrokken is bij de jeugd op de vereniging. Deze module is gratis.

Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie over de inhoud, opzet en inschrijfmogelijkheden van alle cursussen.

Wanneer worden de basiscursussen georganiseerd?

Jaarlijks wordt in het voorjaar, voor de zomervakantie en in het najaar een reeks basiscursussen aangeboden. De eerstvolgende basiscursussen worden georganiseerd in maart, april en mei. Klik hier voor de data. De basiscursussen Padel zijn volledig online en kunnen gedurende het hele jaar gevolgd worden.

Inschrijven

De ledenadministrateur kan leden inschrijven om een basis- of updatecursus competitieleider en/of toernooileider te volgen. Inschrijven gaat eenvoudig via de cursusboeker. Ledenadministrateurs kunnen via de cursusboeker (met KNLTB ID) tot 7 dagen voorafgaand aan een cursus leden inschrijven.
Na inschrijving ontvangt de cursist een inschrijfbevestiging met inloggegevens voor de E-learning.

De aanvullende modules zijn gratis en de functionarissen kunnen hiervoor gedurende het hele jaar zelf inschrijven met behulp van deze handleiding. Komt de cursus niet meer in beeld dan is deze helaas vol. Na inschrijving ontvangt de cursist een inschrijfbevestiging met inloggegevens voor de E-learning.

Vragen over het inschrijfproces
Krijg je bij het openen van de cursusboeker de melding 'account onbekend' of loop je tegen andere vragen/problemen aan? Neem dan contact met ons op via [email protected][email protected] of 088-1302600.

Heb je belangstelling om deel te nemen of heb je graag nadere info, stuur dan een mail naar [email protected]

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen