Versoepelingen vanaf 25 september met wel coronacheck

24 september 2021

Beste leden,
 
Vanaf 25 september kan er weer meer in Nederland. De 1.5 meterregel mag los gelaten worden. Maar om de verspreiding van het virus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing. Onderstaande geldt voor onze club:
 
 • Het paviljoen dient uiterlijk om 00.00 uur gesloten te worden. Bij geen activiteit om 23.30 uur.
 * Bij verblijven in het paviljoen geldt dat er een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder.
• Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd (vanaf die leeftijd mag gevraagd worden naar het ID)
• Voor het gebruik van het terras buiten geldt deze verplichting niet.
• Voor het bestellen en afhalen van eten en drinken in het paviljoen is een coronatoegangsbewijs ook niet verplicht.
• In geval van ‘doorloop’ naar bijvoorbeeld toilet/kleedkamers is tevens geen coronatoegangsbewijs nodig als deze via een van de horeca afgescheiden gedeelte te bereiken zijn. Er zal een scheidingslijn worden aangebracht in het paviljoen
 • Er geldt geen maximaal aantal bezoekers.
• Het advies is nog steeds om 1,5 meter afstand (m.u.v. op de baan) van elkaar te houden, geef elkaar de ruimte.

Actie voor captain competitieteam Najaarscompetitie
De captain vraagt om ID-bewijs en checkt de QR-code van Corona vaccinatie van haar/zijn teamleden en van de tegenstanders.
Je downloadt hiervoor de Scanner voor Coronacheck app op je telefoon.  Door de camera vanuit die app vanaf jouw telefoon te richten op de QR-code die geopend is op de telefoon van de ander is deze actie uit te voeren.
 
Actie voor bardienst
De bardienst vraag om ID-bewijs en checkt de QR-code van Corona vaccinatie van bezoekers in het paviljoen die plaatsnemen in het paviljoen. Diegene die een consumptie aan de bar bestellen en weer naar buiten gaan of alleen gebruik maken van toilet en kleedkamers hoeven niet gecheckt te worden. Ook hoeven zij de competitiespelers niet te controleren
Je downloadt hiervoor de Scanner voor Coronacheck app op je telefoon.  Door de camera vanuit die app vanaf jouw telefoon te richten op de QR-code die geopend is op de telefoon van de ander is deze actie uit te voeren.
Is een geldige coronacheck niet mogelijk dan moet je de speler verzoeken het paviljoen te verlaten.
Deze actie is mag uitgevoerd worden in de loop van het bezoek.
 
Op naar fijne en veilige momenten bij onze club!

Met vriendelijke groet,

Bestuur

Nieuwscategorieën