Wie wordt Gestels tennis of padel (jeugd)kampioen 2023?  | Inschrijven kan t/m 14 oktober

28 augustus 2023


De Gestelse Tennis én Padel Kampioenschappen komen er aan!     

Wie wordt Gestels tennis of padel (jeugd) kampioen?  

Van zaterdag 28 oktober t/m zondag 5 november wordt de 37e editie van de Gestelse Tennis en Padel Kampioenschappen georganiseerd dit jaar bij DTV de Donkelaar.

Bij meerdere verenigingen zijn afgelopen jaren padelbanen aangelegd en het enthousiasme hiervoor is enorm groot en voegen er daarom dit jaar ook padel erbij.
 
We willen jou graag attenderen op dit gezellige toernooi, dat open staat voor inwoners uit de dorpen van de gemeente Sint-Michielsgestel, voor uitwonende studenten en voor leden van de tennisverenigingen TV Thadia, DTV de Donkelaar, LTV De Beek, LTV Berlicum en de Gemondse TV.
 Nagenoeg alle onderdelen zijn opengesteld zowel voor tennis als padel. Ook bieden we de mogelijkheid voor de jeugd om dit jaar kampioen van Gestel te worden!

Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven t/m 14 oktober via toernooi.nl en daar kun je ook je beschikbaarheid invullen. 

We hopen natuurlijk op jullie massale deelname en enthousiasme!

We hopen dat we jullie allemaal mogen verwelkomen en we maken weer een geweldige editie van dit gezellige en sportieve toernooi.  

Met vele sportgroeten,

Namens commissie GTPK 2023,
Cécile, Mariël, Hester, Ilse, Herm en Bert Postma van DTV de Donkelaar

 

Nieuwscategorieën


Reacties

José Vernooij 30-08-2023 12:54

de hele familie Postma in actie?🤣

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen