Aanmelden en Afmelden

Je mag eerst 4 proeflessen tennis en/of padel volgen voor € 30,-* en pas daarna de keuze maken om wél of niet lid te worden. We hebben geen apart lidmaatschap voor padel en tennis. Je mag dus met 1 lidmaatschap zoveel tennissen en padellen als je wilt. 
*Met 8 personen € 30,- met 4 personen € 50,- p.p.

Aanmelden als lid
Iedereen, binnen de gemeente Sint-Michielsgestel of die een duidelijke binding heeft met Den Dungen, die interesse heeft in tennis en/of padel kan lid worden van DTV De Donkelaar.
Je kunt lid worden door het aanmeldformulier in te vullen. (rechtsboven op de website) of via
deze link https://www.dedonkelaar.nl/lid-worden

Op de verplichte foto moet je hoofd duidelijk zichtbaar zijn.
TIP: maak een foto met je mobiel van een recente pasfoto.

Extra informatie:
Als er geen wachtlijst is kun je op elk gewenst moment in het jaar lid worden als je binnen de gemeente Sint-Michielsgestel woont of een duidelijke binding hebt met Den Dungen.
Je betaalt contributie vanaf de datum van inschrijving t/m 31 december van het lopende jaar en je kunt niet tussentijds opzeggen.

Je krijgt meestal binnen een week jouw KNLTB pasje waarmee je de poort en het invalide toilet kunt openen als het paviljoen gesloten is.

De contributie wordt d.m.v. de afgegeven machtiging automatisch geïncasseerd in
2 termijnen te weten begin januari en begin juni. Nieuwe leden incasseren we in 1 termijn.

Er wordt géén geld teruggegeven wanneer men stopt met tennissen halverwege het seizoen. Je wordt lid voor een heel jaar. 

Tegemoetkomingen gemeente voor sporters met een laag inkomen

Het Kindpakket 
Voor kinderen van 4 tot 18 jaar zijn er verschillende vergoedingen beschikbaar binnen het Kindpakket. Het gaat om een vergoeding voor zwemlessen, een fiets, lidmaatschap van verenigingen en schoolactiviteiten. Kijk op de website van BINT Welzijn voor meer informatie en voor het formulier om je aan te melden.

Welzijnsfonds voor 18 jaar en ouder

Het Welzijnsfonds geeft een vergoeding voor activiteiten voor sport, cultuur en recreatie. De gemeente Sint-Michielsgestel vindt het belangrijk dat alle inwoners mee kunnen doen met deze activiteiten. Ook inwoners met een laag inkomen. Wil je weten of je gebruik kunt maken van het Welzijnsfonds? Met 'Bereken uw recht' kun je kijken of je recht hebt op een vergoeding van de gemeente. Declaraties kunnen ingediend worden met het declaratieformulier welzijnsfonds.

Afmelden als lid
Je moet je vóór 1 december afmelden zodat er voor het nieuwe seizoen geen contributie
meer wordt afgeschreven. 

https://www.dedonkelaar.nl/form/afmeldformulier

Voor de kosten van het lidmaatschap zie tabblad Ledenadministratie, subtab Contributie