Reglement verhuur en introducees

Reglement verhuur en introducees bij DTV de Donkelaar

Bij DTV de Donkelaar kun je losse padel- en tennisbanen huren maar ook het gehele park.

Onderstaand het reglement verhuur en introducees:

• Op zaterdag, zondag namiddag en avond en maandag t/m vrijdag tot 17.30 uur is huur van de padelbanen (2x) en tennisbanen (6x) mogelijk voor € 20,- p/u en € 5,- huur per padelracket incl. ballen.
• Incidenteel kan er een uitzondering gemaakt worden op het laatste moment als het heel rustig is met afhangen door eigen leden. (last minute boeking)
• Door de week is huur niet mogelijk na 17.30 uur vanwege training en eigen leden bezetting.
• Eigen leden kunnen vanaf 48 uur van tevoren via de KNLTB-clubapp een baan online reserveren als er minimaal 2 van de 4 spelend lid zijn. De 3e en 4e speler dient als introducé € 5,- aan de bar te betalen. Als het paviljoen gesloten is dient het eigen lid de introducé te melden aan de ledenadminstratie per mail of whatsapp zodat die een Tikkie kan sturen ter betaling van de introducé. 
• Introduceren van niet-leden is mogelijk voor € 5,- per introducee per speeluur. Als een boeking/reservering met maximaal 2 introducees geplaatst is geeft dit gelijke speelrechten op een reservering met 3 of 4 eigen leden.
• Huren als ook reserveren van leden kan per naam altijd maar op 1 tijdstip tegelijk (ofwel: een schema of reeks weken vooruitplannen is niet mogelijk en ook niet de bedoeling).  Voor verhuur op echte daltijden kan evt. op aanvraag wel een kleine reeks gepland worden.
• Betaling vindt vooraf plaats via een Tikkie.
• Het reserveren van een padelclinic is op aanvraag tevens mogelijk voor € 50,- per uur per trainer, excl. baanhuur en huur van padelrackets.
• Het huren van tennisbanen in combinatie met padelbanen in daluren ook mogelijk. Hiervoor geldt dezelfde prijs van € 20,- per baan per uur. Bij het huren van padel- en tennisbanen is het tevens mogelijk gebruik te maken van de 2 jeu de boulesbanen en een tafeltennistafel. Hiervoor worden in dat geval geen extra kosten gerekend.
• Voor het huren van padel- en tennisbanen voor één dagdeel wordt een bedrag van € 150,- gerekend incl. ballen en 8 padelrackets. Er bestaat dan de mogelijkheid om wat te drinken op het terras en/of in paviljoen. Er wordt dan gezorgd voor bardienst waarvoor € 30,- in rekening wordt gebracht op een dagdeel waarop het paviljoen normaal gesproken niet geopend is. De kosten van consumpties zijn lager dan in een horecagelegenheid.

Note:
Bij elke verhuuraanvraag heeft de verhurend coördinator (eventueel in overleg met het bestuur) het recht op basis van inschatting (onder meer o.b.v. de praktijk en clubactiviteiten) aan te geven of verhuur o.b.v. bovenstaande mogelijk is zonder eigen leden te benadelen.

Verhuurmogelijkheden en –prijzen:

Voor informatie en reserveringen zijn wij telefonisch of via whatsapp als volgt bereikbaar:
Op maandag, donderdag en vrijdag kun je bellen of appen met Theo vd Heuvel, 06-22545821
Op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag kun je bellen of appen met Suzan Spierings, 06-33876367.

Huren

Dag Aanvangstijd Kosten per baan p/u Huur padelracket
Ma, Di*, Wo, Do, Vrij tot 17.30 uur € 20,- € 5,-
Za, Zo middag en avond tot 22.00 uur € 20,- € 5,-

* als er geen training is

ter info voor eigen leden:
met 1 introducé: reserveren via de KNLTB Clubapp
met 2 introducees: reserveren via de KNLTB Clubapp
met 3 introducees: reserveren/huren via verhuur contactpersoon