Inschrijven voor trainingen Tennis en Padel

Hoe in te schrijven:
Leden en niet-leden kunnen zich rechtstreeks inschrijven in het trainingsplanningsprogramma Yourtennis.   https://www.yourtennis.nl/clubs/dtv-de-donkelaar

Niet-leden moeten zich eerst aanmelden als lid van DTV de Donkelaar via https://www.dedonkelaar.nl/lid-worden (dit geldt niet voor proeflessen).

Deelname aan de trainingen is niet mogelijk als je geen lid bent.
Dit zijn de aangeboden Lespakketten.
Lees zeker ook het Lesreglement goed door hierin staat alle informatie over kosten en regels waar u en wij zich aan moeten houden zodat we niet voor verrassingen komen te staan!

Inschrijvingsstappen:
Meld je aan in Yourtennis om inloggegevens te krijgen.
Daarna kun je jezelf of andere familieleden inschrijven.  In de toekomst kunt u inloggen en is het mogelijk om voor alle eerder ingeschreven leerlingen direct een lespakket te selecteren. 
Volg de instructies op je scherm of lees de handleiding voor het aanmelden  in Yourtennis. Vul het formulier in en verzend het.

LET OP 1
: Als je geen bevestigingsmail hebt gehad is je inschrijving niet gelukt. Tevens staat er in beeld dat het formulier succesvol is ontvangen.

LET OP 2
: Sommige providers zien de replymail van Yourtennis als spam.
Kijk dus eerst in je spambox alvorens je nog eens aan te melden.

Neem bij twijfel contact op met de Technische Commissie e-mail [email protected]

Bewaar je inloggegevens voor de volgende keer dat jezelf of een gezinslid opgeeft voor training.

Je ontvangt via e-mail bericht over de indeling van de trainingsgroepen en de dag en het tijdstip waarop je bent ingedeeld. 

Privacybeleid Yourtennis