Bardienst reglement

BARDIENSTREGLEMENT

Door met alle 18+leden gezamenlijk vrijwillig zorg te dragen voor een bezetting achter de bar houden we op een goedkope wijze het paviljoen op zoveel mogelijk dagen open, genereren we inkomsten voor de club en blijven de prijzen voor de consumpties laag.
Om dit te realiseren wordt van alle leden van 18 t/m 69 jaar verwacht dat ze elk jaar drie bardiensten draaien. Hiervoor wordt elk jaar € 60,- barborg ingehouden. Per bardienst ontvang je € 20,- barborg terug op jouw tennispas of bankrekening, uitgaande van een bardienst die is vervuld met 2 (of meer) personen.
Met ingang van oktober 2018 is de volgende pilot van kracht:
Bij het vervullen van een volledige bardienst door slechts 1 persoon, wordt een barborg uitgekeerd van € 30,- Deze pilot zal tijdens de AlV van 25 maart 2019 worden geëvalueerd.
Je wordt verwacht om in het begin van het seizoen zo spoedig mogelijk twee bardiensten in te plannen. Dit kan via de clubapp of website.
 
Bijzondere situaties:
Het kan voorkomen dat een bardienst vervalt als gevolg van bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden en dat in overleg met de barcoördinator van die dag besloten wordt het paviljoen te sluiten. Indien dit vóór aanvang van de bardienst of binnen het eerste half uur van de bardienst het geval is, wordt er geen barborg uitgekeerd.
In gevallen dat slechts 1 competitieteam thuis speelt (meestal door de week overdag) en er geen bardienst is ingepland, zal het team - in overleg met algemeen barcoördinator Marco van de Rakt – zelf de drankjes verzorgen.
In deze gevallen wordt ook geen barborg uitbetaald.

Bardiensten

Ieder 18+lid van de Donkelaar wordt geacht drie bardiensten per jaar te vervullen.
Ieder lid van 18 t/m 69 jaar betaalt een zogenaamde bardienstborg van € 60,-
Dit bedrag kun je terugverdienen door een bardienst te vervullen. Je ontvangt na iedere bardienst € 20,-. of € 30,- als je alleen staat.
Dit was een proef t/m de volgende ALV in maart 2019 en is door middel van stemmen tijdens de ALV verlengd. 

In de herinneringsmailtje die je een week en een dag van te voren krijgt kun je zien wie er op jou dagcoördinator is en waar je de sleutel dient op te halen.

Het inplannen van een bardienst doe je snel en gemakkelijk via de KNLTB Clubapp.

Bij vragen, problemen of verkeerd ingevuld te hebben neem contact om met:

Marco van de Rakt, [email protected] , 06-52331572

Mariëtte Meulenbroek, [email protected] , 06-15826444

Theo van den Heuvel, [email protected] , 06-22545821