Terug naar overzicht

Tossen voor tennissers

Paviljoen D'n Bult (Tennisbaan 3, Tennisbaan 4)
19-9-2023 19:30 - 19-9-2023 22:30

Tossen is voor leden die vrijblijvend willen gaan tennissen of nog geen vast tennismaatje/tennisgroep hebben is dit d gelegenheid om toch te kunnen gaan tennissen.

Iedere dinsdag vanaf 19.30 uur is het “Tossen” een mooie tennisavond voor beginners en gevorderden om in een afwisselende bezetting met elkaar en de club kennis te maken.
Nieuwe leden worden door de “oudere leden” opgevangen en worden de spelregels van het “Tossen” uitgelegd.

Het doel van het Tossen
Voor leden: Vrijblijvend kunnen gaan tennissen zonder nog een vast tennismaatje/tennisgroep te hebben. Kennis maken met andere leden en de club voor beginners én gevorderden in een afwisselende bezetting.

Spelregels
Iedere dinsdag zijn er vanaf 19.30 uur banen gereserveerd voor het “Tossen” voor een periode van maximaal 3 uur. In principe worden er dubbels gespeeld; middels het kiezen van een pasje of een nummer wordt je partner, baan en tegenstander bepaald. Iedere speelronde duurt 30 minuten waarna er opnieuw wordt geloot. Bij een oneven aantal deelnemers zal er telkens één deelnemer rust hebben, dit is maximaal 1 keer. Als er 2 overblijven kunnen die ook singelen natuurlijk.

 

  Terug naar overzicht