Van de Bestuurstafel

06 december 2023


50 jarig jubileum!
Het is met trots en enthousiasme dat we jullie mogen aankondigen dat onze geliefde tennis- en padelvereniging in 2024 haar gouden jubileum viert!
We bestaan maar liefst vijftig jaar en kijken met veel plezier terug op een rijke geschiedenis.

In 1974 begon dit avontuur, gestart door enkele sportieve oprichters met een gedeelde liefde voor de sport. Vijftig jaar later staan we hier, een club vol in bloei, die generaties heeft zien komen en gaan, maar altijd verenigd blijft door de liefde voor de bal en het racket.

Het jubileumjaar staat in het teken van vieren, herinneren en vooruitkijken en samen toosten op de vele successen die we hebben bereikt. Vijftig jaar van passie, toewijding en onvergetelijke momenten op en naast de baan.

Om deze mijlpaal te vieren, plannen we gedurende het jaar verschillende evenementen voor alle (jeugd)leden, sponsoren, oprichters en leden van het eerste uur.

Jubileum Nieuwjaarsreceptie – zondag 14 januari 2024  
De officiële oprichtingsdatum ligt in januari 1974. Reden dan ook om het jaar meteen af te  trappen met een Jubileum Nieuwjaarsreceptie. Noteer hiervoor daarom alvast zondag 14 januari aanstaande (15.00 -18.00 uur). Een aparte uitnodiging volgt hiervoor nog per mail.

Feestavond – zaterdag 22 juni 2024
De voorbereidingen voor de feestavond zijn ook al in volle gang. Deze avond, voor alle leden en partner, vindt plaats op zaterdag 22 juni. Een uitnodiging en mogelijkheid tot aanmelden hiervoor volgt in maart via de jubileumcommissie.    

Jeugdleden Jubileum Event
Natuurlijk zullen we ook voor de jeugdleden een mooi evenement organiseren om onze halve eeuw met hen te vieren. De datum hiervoor is op dit moment nog niet bekend.         

Bardiensten en barborg  
De bardiensten voor 2024 staan intussen open om in te plannen. Fijn als we er met elkaar weer voor kunnen zorgen dat het paviljoen geopend is. De jaarlijkse barborg blijft € 60. Dit bedrag kun je terugverdienen door 2 bardiensten van 3,5 - 4 uur te vervullen (dit was tot op heden 3 bardiensten à € 20). Vrijgesteld van barborg zijn junioren, 70-plussers, barcoördinatoren en niet spelende leden.

KNLTB competities   
In 2024 is er uiteraard weer alle gelegenheid om voor de KNLTB competities tennis en padel deel te nemen. Gezien de enorme belangstelling voor padel en om aan de recreatieve spelers tegemoet te komen zullen niet voor iedere competitie alle banen hiervoor gebruikt worden. Voor de capaciteit van de tennisbanen verwachten we geen problemen.

We zullen voor de competities als club aanbieden:
* Voorjaarscompetitie 4 padelbanen (maximum)
* Zomercompetitie 3 padelbanen (nieuw)
* Najaarscompetitie 3 padelbanen
* Wintercompetitie 3 padelbanen en voor tennis en padel zal de donderdagavond niet worden aangeboden in verband met onze Interne competitie.

Eendaags toernooi donderdag 28 december 2023
Op 28 december aanstaande vindt de tweede editie plaats van het eendaags interne 17+ ‘Tussen Kerst & Nieuw’ toernooi. Je kunt je hiervoor nog aanmelden tot en met 20 december.  Zie nadere info bij Nieuws op de KNLTB Club app of op de website.    

Agenda

Belangrijke data om alvast te noteren:
* Eendaags 17+ toernooi - donderdag 28 december
* Jubileum Nieuwjaarsreceptie - zondag 14 januari
* Jubileumfeest - zaterdag 22 juni   

Nadere informatie en uitnodigingen voor de diverse jubileumdata volgen nog.

Voor nu een hele gezellige, sportieve decembermaand gewenst!

Met vriendelijke groet, 

Het Bestuur 

Nieuwscategorieën